SE KORTET: Her er de største vejarbejder på Autobahn denne sommer fører alle veje dig gennem Tyskland og den berømmede Autobahn. Kort over vejarbejde og kødannelser i Tyskland. X. Trafik i Tyskland. Create Map. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Overlay. Omkring Hamborg er der et større projekt i gang på motorvej A7, som kommer til at have konsekvenser for trafikken, og dermed. Nu kan en app til smartphones vise bilister, hvordan trafiksituationen er i det nordlige Tyskland. Den kan blandt andet vise vejarbejde, uheld. Hamburg trafikrapporter, vejforhold Hamburg, trafikprop. Hent trafikinfo om din normale rute - HERE WeGo. SE KORTET: Her er de største vejarbejder på Autobahn denne sommer fører alle veje dig gennem Tyskland og den berømmede Autobahn.

Smporten vejarbejde tyskland - ratikkakartta

Tyskere bekymret for sure naboer på grund af vejskat. Jeg havde det ret sjovt MEST LÆSTE SENESTE 24 TIMER Benjamin: Ellers kan du køre midt på ugen, hvis det er muligt. Syd for Autobahndreieck Hamburg-Nordwest kommer der til i alt at være 8 spor.

Smporten vejarbejde tyskland - ilmaisia seksi

Landsholdsfodbold 1 time siden. Ellers kan du køre midt på ugen, hvis det er muligt. Men når du tager bilen sydpå i sommerferien, fører alle veje dig gennem Tyskland og den berømmede Autobahn. Log ind Kontakt support. Jeg kører hensynsfuldt - andre bilister er irriterende! Bil nyheder 4 timer siden.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *